Lidmaatschap

Bij v.v. Borgercompagnie begroeten we graag onze nieuwe leden. Iedereen is van harte welkom van jong tot oud, op zoek naar een recreatief of prestatief elftal. Plezier en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons voorop en we delen graag samen de passie voor voetbal.

Zodra je lid wordt van onze vereniging, dan ben je minimaal lid voor één seizoen. Het verenigingsjaar duurt van 1 juli t/m 30 juni. Het lidmaatschap van de vereniging dient opgezegd te worden vóór 1 juni, voorafgaand aan het nieuwe seizoen bij de ledenadministratie. In­­­dien het lidmaatschap niet tijdig is opgezegd bij de ledenadministratie, dan dient men de contributie voor het volgende seizoen volledig te betalen. Het lid of de ouder(s) / verzorger(s) is / zijn zelf verantwoordelijk voor het opzeggen op de enige juiste manier. Indien vóór 1 juni het lidmaatschap niet is opgezegd, dan wordt het stilzwijgend verlengd met één seizoen. Besluit een lid tot tussentijdse beëindiging van het lidmaatschap in het verenigingsjaar, dan blijft men de contributie voor het gehele seizoen verschuldigd. Overschrijving wordt alléén verleend als de contributie en de eventuele boetes zijn betaald t/m 30 juni in het lopende seizoen.

Wil je lid worden van onze vereniging? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen z.s.m. contact op.

Aanvraag formulier

Je naam (verplicht)